Full Circle BT

Full Circle Bull Terriers

Vi arbejder tæt sammen med vores nære og mangeårige venner, Mette og Ole, der opdrætter Bull Terriere under kennelnavnet Full Circle. Det gælder både planlægning og opfostring af hvalpe.

 

Længere nede på siden fortæller Mette og Ole lidt om dem selv. Du kan kontakte Mette og Ole på:

 

Full Circle Bull Terriers

Skanderborg

Tlf. 4029 4696

Mail: fullcirclebullies@hotmail.com

Facebook: www.facebook.com/mette.poulsen.9883

 

 

 

Marianne & Preben

Betterbrand Bull Terriers

 

Om hvalpe

 

Vi lægger vægt på, at begge forældre er sundhedsscreenede iht. anbefalingerne, og du har selvfølgelig mulighed for at se testresultater og spørge ind til disse. Alle hvalpe BAER-testes (hørelse).

 

Hvalpene opfostres efter den videnskabeligt baserede Puppy Culture metode for at sikre dem den bedst mulige adfærdsmæssige og motoriske start i livet.

 

Vi har stort fokus på hvalpenes ernæring, så vi anvender mange uforarbejdede, økologiske og friske fødevarer i deres kost, f.eks. frisk gedemælk og frilandsæg.

 

Vi planlægger hvalpe på vores amerikanske importtæve, Brummagem Bossa Nova i i 2020. Det bliver hendes andet og sidste kuld.

Full Circle a Smaller World (11 mdr.)
Ejer: Charlotte Brix Lundgren
Full Circle Caution to the Wind (6 mdr.)
Ejer: Mette & Ole Poulsen
Full Circle Seven Sources of Colour (2 år)
Ejer: Nitta & Jacob Bakker
Full Circle Talk of Many Things (19 mdr.)
Ejer: Marianne Duchwaider & Preben Hyldmar

Om Mette og Ole

 

Vi fik vores første Bull Terrier i 1986. Det var en 2 1/2 år gammel rød/hvid han, der imponerede os med sin ro, sin selvtillid og sit humør. Efter hans ankomst blev vi dedikerede Bull Terrier-ejere - og år efter opdrættere.

Vores børn voksede op med alle vores Bull Terriere, og alle vores venner og bekendtskaber har relationer til racen.

 

Det er vigtigt for os at placere hvalpene som familiehunde i ansvarlige, kompetente og blivende hjem, hvor ejer(e) og hund matcher hinanden perfekt. Hvis den nye ejer af en eller anden grund ikke kan beholde hunden, skal hunden tilbage til os uanset dens alder.

 

Vores hvalpe er familiehunde. Hvis den nye ejer alligevel vælger, at benytte den til avl, skal hunden først gennemgå sundhedstests iht. Dansk Terrier Klubs Bull Terrier gruppes anbefalinger - og alt afkom skal registreres med FCI-anerkendt stamtavle.

 

 

Mette & Ole