Bull Terrieren

Passion for den enkelte hund - og for racens fremtid

Betterbrand Bull Terriers

En unik hund til unikke mennesker

Bull Terrieren

Bull Terrieren er kraftigt bygget, muskuløs, meget harmonisk og energisk, med et intenst, beslutsomt og intelligent udtryk. Det, der i dag eksteriørmæssigt kendetegner racen bedst, er downface (profilen udgør en blød kurve fra toppen af hovedet til næsten) og ægformet hoved (set forfra).


Bull Terrieren tilhører FCIs gruppe 3 - Terriere (Dansk Kennel Klub er medlem af FCI).


Det er en vidunderlig race i de rette hænder. Det er en "enten eller" hund. Enten er det ikke den rigtige hund for dig - eller også kan du ikke leve uden.


For at trives skal Bull Terrieren være fuldgyldigt medlem af familien, tilbringe meget tid sammen med den - og være i tæt kontakt med sine mennesker. Mange Bull Terrier ejere får god motion ved at manøvrere uden om og over deres buller, når den "hjælper til" i det daglig arbejde i hus og have ved konsekvent at placere sig tæt på og helst i vejen for hjemmets mennesker.


Mange har også oplevet, at uanset hvor stor sofaen er, så er der altid for lidt plads til én selv, når der er en Bull Terrier i huset.


Selvom den ikke har det store behov for - og som regel heller ikke stor succes med - lydighedstræning, har den brug for både aktivering og træning. Lige som det er meget vigtigt -  lige fra den er hvalp - at lære den samvær med andre hunde.


Det er en vedholdende hund, som det kræver en stor indsats at opdrage, præge og socialisere - iblandet rigelige mængder kærlighed, konsekvens og tålmodighed.


Efter nogle år - og mange bliver overraskede over, hvor stor skade en ung Bull Terrier kan gøre på hjem og have i de første år -  har Bull Terrieren udviklet sig til den sjov, kærlig, stædig - og helt vidunderlig familiehund, der konsekvent lægger sig hos gæsterne, når der er besøg.Bull Terrieren er

en unik hund til unikke menneskerKilde:  Racens officielle danske webside, www.engelskbullterrier.dk


Bull Terrieren      Oprindelse      Mentalitet     Sundhed     Udseende

Raceportræt

Du kan downloade raceportrættet i pdf-format fra racens officielle danske webside; www.engelskbullterrier.dk:eller se det på Issuu herunder.Marianne Duchwaider & Preben Martin Hyldmar

Ringsted, Denmark

 

Telephone: +45 5687 9770

E-mail: betterbrand@outlook.com

Facebook: marianne.duchwaider

Facebook: betterbrand.bull.terriers

Betterbrand Bull Terriers

Copyright © all rights reserved