Hvalpe født

En unik hund til unikke mennesker

Betterbrand Bull Terriers

Passion for den enkelte hund - og for racens fremtid

Hvalpe født 20. maj 2016

Vores nære og mangeårige venner, Mette og Ole Poulsen, fik hvalpe den 20. maj - 6 hanner og 1 tæve, men alle har fundet et hjem.

Vi har selv en kuldsøster til kuldets mor. Så der er tale om en linje, vi selv er begejstrede for, og vi har derfor selv beholdt tæven i kuldet.

 

Længere nede på side fortæller Mette og Ole lidt mere om hvalpene og sig selv.

Er du interesseret i Mettes og Oles fremtidige hvalpeplaner, kan du kontakte dem på:

 

Full Circle Bull Terriers

Skanderborg

Tlf. 4029 4696

fullcirclebullies@hotmail.com

facebook.com

 

 

Marianne & Preben

Betterbrand Bull Terriers

 

Om hvalpene & deres opdrætterne

 

Hvalpene er efter en engelsk opdrættet han og en amerikansk opdrættet tæve. Begge forældre er sundhedsscreenede, og du har selvfølgelig mulighed for at se testresultater og spørge ind til disse. Alle hvalpe BAER-testes (hørelse).

 

Hvalpene opfostres efter den videnskabeligt baserede Puppy Culture metode for at sikre dem den bedst mulige adfærdsmæssige og motoriske start i livet.

 

Vi har stort fokus på hvalpenes ernæring, så vi anvender mange uforarbejdede, økologiske og friske fødevarer i deres kost, f.eks. frisk gedemælk og frilandsæg.

 

Hvalpene har stamtavle fra Dansk Kennel Klub. Vi har lagt vægt på en meget lav indavlsgrad - også når man går mere end få generationer tilbage i stamtavlen. Klik her for at se hvalpenes stamtavle..

 

 

Vi fik vores første Bull Terrier i 1986. Det var en 2 1/2 år gammel rød/hvid han, der imponerede os med sin ro, sin selvtillid og sit humør. Efter hans ankomst blev vi dedikerede Bull Terrier-ejere - og år efter opdrættere.

Vores børn voksede op med alle vores Bull Terriere, og alle vores venner og bekendtskaber har relationer til racen.

 

Det er vigtigt for os at placere hvalpene som familiehunde i ansvarlige, kompetente og blivende hjem, hvor ejer(e) og hund matcher hinanden perfekt. Hvis den nye ejer af en eller anden grund ikke kan beholde hunden, skal hunden tilbage til os uanset dens alder.

 

Vores hvalpe er familiehunde. Hvis den nye ejer alligevel vælger, at benytte den til avl, skal hunden først gennemgå sundhedstests iht. Dansk Terrier Klubs Bull Terrier gruppes anbefalinger - og alt afkom skal registreres med FCI-anerkendt stamtavle.

 

 

Mette & Ole

 

Far: Briden Behold

Mor: Brummagem Rhytm N Blues

Marianne Duchwaider & Preben Martin Hyldmar

Ringsted, Denmark

Telephone: +45 5687 9770

E-mail: betterbrand@outlook.com

Facebook: marianne.duchwaider

Facebook: betterbrand.bull.terriers

Betterbrand Bull Terriers

Copyright © all rights reserved