Planlagte hvalpe

En unik hund til unikke mennesker

Passion for den enkelte hund - og for racens fremtid

Betterbrand Bull Terriers

Hvalpe født 21/11-2017

Vi håber at kunne præsentere næste kuld hvalpe i sensommeren/efteråret 2019 i nært samarbejde med vores nære og mangeårige venner, Mette og Ole - og efterfølgende planlægges et kuld hvalpe hos Mette og Ole i 2020.

 

 

Længere nede på siden fortæller Mette og Ole lidt om dem selv. Du kan kontakte Mette og Ole på:

 

 

På denne side kan du se fotos af og informationer om de hvalpe, som blev født hos Mette og Ole i november 2017.

 

 

 

Marianne & Preben

Betterbrand Bull Terriers

 

Om hvalpene fra 2017

 

Hvalpene er efter en hollandsk opdrættet han og en amerikansk opdrættet tæve. Begge forældre er sundhedsscreenede, og du har selvfølgelig mulighed for at se testresultater og spørge ind til disse. Alle hvalpe BAER-testes (hørelse).

 

Hvalpene opfostres efter den videnskabeligt baserede Puppy Culture metode for at sikre dem den bedst mulige adfærdsmæssige og motoriske start i livet.

 

Vi har stort fokus på hvalpenes ernæring, så vi anvender mange uforarbejdede, økologiske og friske fødevarer i deres kost, f.eks. frisk gedemælk og frilandsæg.

 

Hvalpene har stamtavle fra Dansk Kennel Klub. Vi har lagt vægt på en meget lav indavlsgrad - også når man går mere end få generationer tilbage i stamtavlen. Klik her for at se hvalpenes stamtavle..

 

Om Mette og Ole

 

Vi fik vores første Bull Terrier i 1986. Det var en 2 1/2 år gammel rød/hvid han, der imponerede os med sin ro, sin selvtillid og sit humør. Efter hans ankomst blev vi dedikerede Bull Terrier-ejere - og år efter opdrættere.

Vores børn voksede op med alle vores Bull Terriere, og alle vores venner og bekendtskaber har relationer til racen.

 

Det er vigtigt for os at placere hvalpene som familiehunde i ansvarlige, kompetente og blivende hjem, hvor ejer(e) og hund matcher hinanden perfekt. Hvis den nye ejer af en eller anden grund ikke kan beholde hunden, skal hunden tilbage til os uanset dens alder.

 

Vores hvalpe er familiehunde. Hvis den nye ejer alligevel vælger, at benytte den til avl, skal hunden først gennemgå sundhedstests iht. Dansk Terrier Klubs Bull Terrier gruppes anbefalinger - og alt afkom skal registreres med FCI-anerkendt stamtavle.

 

 

Mette & Ole

 

Far: Bigshot Sugar Daddy

Mor: Brummagem Bossa Nova

Marianne Duchwaider & Preben Martin Hyldmar

Ringsted, Denmark

Telephone: +45 5687 9770

E-mail: betterbrand@outlook.com

Facebook: marianne.duchwaider

Facebook: betterbrand.bull.terriers

Betterbrand Bull Terriers

Copyright © all rights reserved